Sportski ribolov > Bas
Mesta za pecanje
pikeman:
Koliko znam VBK kod Vrbasa je najzagađeniji vodotok u Evropi, to sam saznao iz medija. Kakvo je stanje sada, čuo sam da će kod Crvenke kopati neki odvodni kanal za šećeranu, hoće li to poboljšati situaciju?
BIG S:
Da u pravu si, najzagadjeniji :'( :'( :'(
Ne znam ko i kad ce ovu bruku uspeti da ocisti, ali ako uspe ima od mene glas do kraja zivota !
Norvezani napravili plan, fabrike se kao fol obavezale da ce da rese otpadne vode, ali sta sa samim kanalom, gde je svih ovih godina na potezu od 10-tak km kroz SAM GRAD , talozilo se svega i svacega.
TO SAD TREBA OCISTITI !!!
I kako?I ko?I kad?I od kojih para?
Mnogo je pitanja bez odgovora !!!
pikeman:
Možemo samo da se nadamo da će se situacija popraviti, nažalost...
pikeman:
Kako te ribe preživljavaju kampanju šećerana? Čuo sam da se vrši izlov ribe pa se ona odnosi na druge vode.
BIG S:
--- Citat: pikeman 03 Decembar 2006, 23:47:54 ---Kako te ribe preživljavaju kampanju šećerana? Čuo sam da se vrši izlov ribe pa se ona odnosi na druge vode.
--- Kraj citata ---
ko kaze da prezivljavaju :-\
jedan deo koji ne uspeva da se skloni na vreme, ugine, drugi deo migrira nizvodno bezeci od prljave vode, i na tom putu gde je riba uglavnom omamljena sacekuju je raznorazni, mrezarosi, trokrakasi i ostali i urnisu je !!!
Napokon dolazi do Beceja i brane na ulaz u Tisu gde vise nema gde da se sakrije, i tu je delom hvataju i prebacuju u druge vode a delom je mestani kasape i prodaju po pijacama, hrane svinje itd >:(
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju