Sportski ribolov > Bas

Mesta za pecanje

<< < (2/11) > >>

pikeman:
Kada se promeni odnos našeg čoveka prema prirodi, vodi i ribi biće pomaka na bolje, a toga neće biti dok ga zakon ne primorava na to. Kada donesemo novi zakon o ribarstvu koji bi se sprovodio a ne samo doneo (jednog lepog dana... ??? ), promeniće se i to na bolje. Ne zato što će ljudi odjednom promeniti svoju svest, već zato što će biti sankcionisani za sve svoje pogrešne postupke.

BIG S:
Jasno, dzabe propisi, polemike i svest...........dok naseg coveka doooobro  ne opalis po dzepu nista ne vredi...........nazalost  :(

I zna se za krivolovce, krivicne prijave, brz sudski postupak + enormne novcane kazne i eto resenja  ;)

novii:
Tema malo odlazi u offtopic, ne bi bilo loše da se za jadikovanje o krivolovu otvori nova tema, au ovoj piše samo o mestima za ribolov.

pikeman:
Gde loviš basa na VBK, okolina Sombora?
Ima li štuke, kolike su?

BIG S:

--- Citat: pikeman  29 Novembar 2006, 15:56:22 ---Gde loviš basa na VBK, okolina Sombora?
Ima li štuke, kolike su?

--- Kraj citata ---

Ne, Vrbas i okolina, preciznije, lovio sam...............uglavnom svo moje znanje o bassiranju potice iz 90-tih, kada je bassa bilo dovoljno da se uziva, experimentise.
Zadnjih 5,6 godina situacija s bassem je katastrofalna, prosle godine sam uspeo da napipam "mesto" od bukvalno par kvadrata gde se lepo lovio, ali zato okolina od par km je bila totalno jalova..........

Nebriga, lopovluk su ucinili svoje.
Tako da sada lov bassa na ovom terenu predstavlja vise mazohizam no uzivanje.

Do nekih srecnijih vremena..................

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju