Autor Tema: Go fishing -igra o pecanju na Facebooku  (Pročitano 13558 puta)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Go fishing -igra o pecanju na Facebooku
« poslato: 18 Septembar 2012, 21:00:39 »

Go Fishing FaceBook Game - Daky - Like my Page to Face Book Please!

Go fishing je video igra na Facebooku, pa koga zanima okačio sam ovde  jedan video snimak kako to izgleda. Inače sa preko 5 miliona instaliranja, svakako da se ne može svrstati u lakrdije, već da je zanimljiva stvar u pitanju.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Go fishing -igra o pecanju na Facebooku
« poslato: 18 Septembar 2012, 21:00:39 »

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Go fishing -igra o pecanju na Facebooku
« Odgovor #1 poslato: 19 Septembar 2012, 15:14:44 »
Uuu dobra stvar. Već sam je testirao malo, i super je. Hvala novii na ovoj informaciji  :)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
« Odgovor #2 poslato: 21 Septembar 2012, 12:29:28 »
Meni je bilo dosta što sam igrao farmu na FB, međutim ako ima neki ljubitelj igara na toj društvenoj mreži ovo je kvalitetna igrica. Kao što sam napisao u prvom postu sa preko pet miliona preuzimanja sasvim je jasno da je dobra.

Na FB je inače polplava svega i svačeg, ali se brzo utvrdi šta je đubre, a šta može da prođe od igrica. Ova igrica o ribolovu je sasvim OK.

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: 21 Septembar 2012, 18:17:12 »
Tacno. Setimo se samo Slagalice koja je bila, i koja je jos uvek, jedna od popularnijih igrica. Narocito ovde kod nas na Balkanu. Meni se ova posebno svidja zbog same tematike, a inace sto se ostalih igrica tice, postoje jos neke koje su super odradjene ali jednostavno nemaju zanimljivu tematiku.

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
« Odgovor #4 poslato: 27 Oktobar 2012, 11:27:41 »
Tematika je problem kod vido igara u poslednje vreme globalno, koriste se gotovi sistemi koji se samo pokreću u različitom okruženju. Promenu se teksture i eto nove vido igre. Međutim ne vodi se računa toliko o tematici i o specifičnostima raznih tema.

Ovde je konkretno u pitanju vido igrica o pecanju tema, i u ovoj su obratili pažnju na fine detalje. Međutim, dobar deo igrica o ribolovu je najobičnije smeće koje izaziva frustracije.

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

« Odgovor #4 poslato: 27 Oktobar 2012, 11:27:41 »

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
« Odgovor #5 poslato: 27 Oktobar 2012, 19:45:39 »
Slažem se sa tobom. Na svu sreću pa te igrice koje "kradu" ideje od drugih i pritom ne ulože dovoljno truda u unapređenju same igre, veoma često nestanu sa interneta za nekih 2-3 meseca.
Dobre i kvalitetne igrice koje su pritom dobro odrađene od strane dizajnera i programera, ostaju večito na internetu. Recimo facebook farma koju sam ranije pominjao je možda napravljena pre 4-5 godina i još uvek ima jako puno posetioca koji uživaju igrajući je.. Da ne pominjem lažne naloge koji ljudi otvaraju samo da bi unapredili svoj nalog na igrici i slično. Recimo konkretno za Slagalicu, jedan moj prijatelj je imao 2 lažna naloga koja je koristio za igru, jer nije imao dovoljno tokena kako je govorio.  :)
Što se tiče Go Fishing igrice, ona je stvarno dobra. Verovatno najbolja igrica na netu, kada je reč o pecanju.