Informaciona tehnologija > Igre

Go fishing -igra o pecanju na Facebooku

(1/2) > >>

novii:


Go Fishing FaceBook Game - Daky - Like my Page to Face Book Please!

Go fishing je video igra na Facebooku, pa koga zanima okačio sam ovde  jedan video snimak kako to izgleda. Inače sa preko 5 miliona instaliranja, svakako da se ne može svrstati u lakrdije, već da je zanimljiva stvar u pitanju.

Nemanja:
Uuu dobra stvar. Već sam je testirao malo, i super je. Hvala novii na ovoj informaciji  :)

novii:
Meni je bilo dosta što sam igrao farmu na FB, međutim ako ima neki ljubitelj igara na toj društvenoj mreži ovo je kvalitetna igrica. Kao što sam napisao u prvom postu sa preko pet miliona preuzimanja sasvim je jasno da je dobra.

Na FB je inače polplava svega i svačeg, ali se brzo utvrdi šta je đubre, a šta može da prođe od igrica. Ova igrica o ribolovu je sasvim OK.


Nemanja:
Tacno. Setimo se samo Slagalice koja je bila, i koja je jos uvek, jedna od popularnijih igrica. Narocito ovde kod nas na Balkanu. Meni se ova posebno svidja zbog same tematike, a inace sto se ostalih igrica tice, postoje jos neke koje su super odradjene ali jednostavno nemaju zanimljivu tematiku.

novii:
Tematika je problem kod vido igara u poslednje vreme globalno, koriste se gotovi sistemi koji se samo pokreću u različitom okruženju. Promenu se teksture i eto nove vido igre. Međutim ne vodi se računa toliko o tematici i o specifičnostima raznih tema.

Ovde je konkretno u pitanju vido igrica o pecanju tema, i u ovoj su obratili pažnju na fine detalje. Međutim, dobar deo igrica o ribolovu je najobičnije smeće koje izaziva frustracije.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju