Autor Tema: GTA San Andreas  (Pročitano 8819 puta)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
GTA San Andreas
« poslato: 01 Oktobar 2012, 09:02:31 »

GTA San Andreas je koliko se može videti igrica koja odoleva vremenu, i danas se aktivno koristi od strane novijih generacija. GTA San Andreas ima jako široku zajednicu i veliki broj dodataka.

Recimo na You tube sam našao i ovaj snimak šta se može podesiti.

Gta San Andreas Serbian army mod

Takođe veoma je zgodno za igrače koji ne koriste šifre da odrde posao i da sprejom ponište sve tagove od protivničkih bandi. Na mreži se može naći i dosta slika koje prikazuju položaje na mapi, a ima i jedan ultra zgodan video snimak koji pokazuje tačne pozicije.

GTA San Andreas - 100 Tags Guide

Ako neko ima iskustva sa multipleyerom neka javi.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

GTA San Andreas
« poslato: 01 Oktobar 2012, 09:02:31 »

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: GTA San Andreas
« Odgovor #1 poslato: 01 Oktobar 2012, 20:18:36 »
Po meni je ovo najbolja igrica ikada osmišljena. Iskreno sam uživao u svakom minutu igrajući ovu igru. Mogu slobodno da kažem da je poznajem u potpunosti  :) . Prešao sam je 3 puta, a četvrti put igrao onako iz razonode. Inače, jedna od najčešćih šifri koje sam koristio jeste bila šifra za leteće automobile "RIPAZHA"
 :)
Isto tako, zbog ljubavi prema letenju, sam mnogo puta vozio avione i pokušavao da prođem kroz neke od najzamršenijih klisura. Igrica je fenomenalna, stvarno. Što se tiče multiplayera nikada nisam pokušao zbog toga što smatram da je igrica dovoljno interesantna kad se igra i bez toga. Ako nekom treba neka šifra, slobodno neka mi se javi, imam sve moguće u kompjuteru.  :D
Pozdrav!

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
« Odgovor #2 poslato: 16 Oktobar 2012, 08:23:58 »
MONSTERMASH - evo jedne šifre za zezanje u ovo igrici.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: 18 Oktobar 2012, 14:44:28 »
YLTEICZ -  Toplo preporučujem :) Ako aktivirate ovu šifru, igrica postaje interesantnija, verujte mi..
Svojevremeno, dok sam još igrao ovu igricu, ja sam ubacivao (zamenjivao) automobile u igrici. S obzirom da je to bilo jako davno, zaboravio sam kako ide taj proces. Znam samo da sam uspeo da ubacim automobile kao što su: Ferrari, Lamborghini itd.