Sportski ribolov > Mašinice

Kupovina mašinice za varaličarenje - na šta obratiti pažnju

(1/11) > >>

novii:
Zaista je veliki broj modela mašinica koje se mogu kupiti kod nas, ali se naravno razlikuje kvalitet, već prema ceni. Tu uskaču vešti trgovci pa manje kvalitetnim mašinicama stavljaju malo veće cene, a narod misli ono što je skupo to i vredi.
Interesovalo bi me na šta vi obratite pažnju prilikom kupovine mašinice.

dushann:
da ima konstrukciju dobrog izbachaja , kapacitet dosta metara namotaja , shto vishe lezaja to bolje i naravno shto manje plastike po mogucnosti aluminijumska , i sad naj bitnija stvar za nashe uslove - STO JEVTINIJE PROCI ZA NAVEDENI KVALITET !!!
Pa ko se kako snadje !!!

pikeman:
Sve zavisi od kupca, neko će se zadovoljiti sa skromnijim modelom a neko ne. Uglavnom već za pedesetak evra postoje sasvim solidni varaličarski modeli. Ja varalicu bacam sa Shimano Technium-om i sasvim sam zadovoljan odnosom cena - kvalitet.

dado p:
Kaze bigs da nevalja pribor ispod 1000 evra

BOJANK:

--- Citat: pikeman  29 Avgust 2007, 15:44:39 ---Sve zavisi od kupca, neko će se zadovoljiti sa skromnijim modelom a neko ne. Uglavnom već za pedesetak evra postoje sasvim solidni varaličarski modeli. Ja varalicu bacam sa Shimano Technium-om i sasvim sam zadovoljan odnosom cena - kvalitet.

--- Kraj citata ---
Koje je gramaze ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju