Boravak u prirodi > Oprema za boravak u prirodi

Podloge za vreće za spavanje

(1/1)

novii:
U osnovi, veoma korisna stvar. Izbor je prilično velik, ali bi se mogle podeliti na podloge koje se sastoje iz nekoliko slojeva različitih materijala, a sa druge strane podloge od jednostavni sunđeraste pene.

Osnovna funkcija je termoizolacija, ali je takođe sigurno da će i spavanje na pologama biti udobnije. Što se tiče mesta na kojima ih možete naći, ima savim neočekivanih. Na primer po megamarketima, a i po poljoapotekama.

Ukoliko imate nekih iskustava ili znate gde se mogu nabaviti i po kojoj cenu, napišite jer je to veoma zgodna stvarčica.

boby:
Evo linka do prodavnice

Iglu sport podloge za vreće

Cene se kreću od 2 990 do 14 990 dinara. U ponudi je za sada 8 različitih modela.

novii:
Da i kad se još malo pogleda na Internetu, može se videti da se cene podloga za vreće za spavanje kreću u tom rasponu. Ja nisam nikad koristio konkretno podlogu za vreću, već sam stavljao ćebe ispod. Međutim verujem da ovo i nije prevelika investicija, jer omogućuje prijatniji boravak prilikom kampovanja.

Nemanja:
Slična situacija kod mene novii  :)
Par puta sam koristio vreće iz vojske i ćebad.. Neko ko često kampuje bi definitivno trebao da nabavi jednu od ovih vreća.
Ova podloga: Mammut SLIDESTOP MAT , posebno izgleda dobro.. A i cena joj govori da je najkvalitetnija..

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju