Sportski ribolov > Pecaroška Birtija

Јешић одбио да отвори Сајам

(1/1)

Nemanja:
Ješić odbio da otvori Sajam

Znam da je politika u pitanju, i mnogi od vas možda neće želeti da komentarišu, ali eto za one koji vole politiku i lov, jedna tema više za diskusiju. Kakvi su vaši stavovi i mišljenja u vezi sa ovim ?

novii:
U pitanju jeste politička borba i sujeta naših političara. A sve predvođeno senzacinalističkim vođenjem štampe i ulagivanjem vladajućoj većini.

Nema govora o zakonu o lovstvu ( gde smo u nekim segmentima jednaki sa Vatikanom kao državom i delimo dno kad se pogleda prosek celog kontinenta ), nema govora o domaćim proizvođačima pribora za lov i ribolov koji svoju opremu bez problema izvoze, o podelama u lovačkom savezu Srbije gde se osniva gomila paralelnih udruženja. Stvari za priču koliko hoćeš, lepih i ružnih ali vezanih za lov i ribolov.

I sad ovi naši  novinari ne napišu ništa vezano za lov i ribolov, a izveštavaju sa otvaranja sajma lova i ribolova u Novom Sadu.

Nemanja:
Da, potpuno si u pravu. Politika je svuda oko nas, pa evo čak i u ovom divnom sportu. Umesto, kao što si rekao, da štampa objavljuje informacije koje bi nama bile korisne, oni neprestano pišu o nekakvim političkim sukobima. Iskreno mi to jako ide na živce, ali teško da bi smo mogli ikako da utičemo na ovo trenutno stanje kakvo jeste. Kada bi se samo našao neko ko bi sve to promenio, bilo bi i više nego odlično.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju