BIG S
RAKIJAŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 26 Maj 2008, 14:21:41 » |
|
Dolazi ciga kod renomiranog ocnog lekara, sav uzrujan i zabrinut. Pita ga lekar sta mu je, i gleda ga pravo u oci.
Ciga: Auuu, dokture !! , moram da ti pokazem nesto ! , ... i skida Ciga izlizane farmerke, pa gace, okrece dupe lekaru, a na dupetu i butinama gomila ostataka gov.na, sve se steglo i zapeklo (kao kod krava Smile)
Doktor zaprepascen: Sta radis bre stoko jedna!!?, Sta mi to pokazujes, uhh, !! , I sta ti trazis kod mene, .., pa ja sam bre ocni lekar ??!! Smile Gubi se iz ordinacije !!!!
Ama, cekaj be dokture, znam da si za oci, zato sam i doso kod tebe, ..., mnogo mi be dokture teku suze na oci Smile, kad pokusam da ovo odlepim !!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
a ako volish shtuju vodim te ja (kad dodjesh) na jednu baru do dunava pa da vidish shta je te lepe ribe , trebatje ti VELIKI dzakovi !!!
|
|
|
pikeman
RAKIJAŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 02 Jun 2008, 14:04:54 » |
|
Piše Fata pismo bratu u vojci: • Dobro smo, bili smo tajo i ja na vašaru u Kotraži. Naišli neki mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše... Drugo pismo: • Dobro smo, bili smo na vašaru u Požegi. Naišli neke mangupi, taju izudaraše, a mene izjebaše. Treće pismo: • Približava se vašar u Ivanjici. Ja bih rado išla, al' se tajo nešto nećka...
Pričaju telefonom Mujo i Suljo: • Gde si bolan, Suljo? • Ma, evo me u Norveškoj. • A gde je to? • Pa, kako da ti objasnim... Imaš li globus? • Imam. • E, to ti je odma' ispod šrafa.
Otišli Mujo i Haso na reku da se okupaju. Tek će Haso: • Sada ću skočiti na glavu. • Nemoj bolan - reče Mujo - ima školjki, ubićeš se. • Ha, ti si lud, Mujo. Otkud u ovoj reci školjke? - zaleti se i skoči. Izlazi posle toga raskrvavljene glave: • Vidi - kaže Muji - stvarno ima školjki. Školjka od fiće, školjka od stojadina, golfa, opela...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
D G
VINOPIJA
Van mreže
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 02 Jun 2008, 22:17:00 » |
|
Hvali se Haso Husi : ja sam gay
Zar imas jahtu?
Neimam.
Iamas li vilu?
Neimam.
Pa imas li milion dolara?
Znas da neimam.
Ma ti si obichna pederchina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Work is for those who don't know how to fish.
|
|
|
BIG S
RAKIJAŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 10 Jun 2008, 11:57:32 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
a ako volish shtuju vodim te ja (kad dodjesh) na jednu baru do dunava pa da vidish shta je te lepe ribe , trebatje ti VELIKI dzakovi !!!
|
|
|
sasi
VINOPIJA
Van mreže
ne zanima me nishta osim ko hoce da ide na pecanje
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 23 Jun 2008, 04:54:48 » |
|
Prichaju Mujo i Haso.. I Mujo kazhe Hasi... Kazhu da ti zhena shte sa komshije... Haso: Ma jok ko to kazhe... Mujo: Ma svi to govore chak i da pravi ostale stvari.. Haso: Ma daj bre ne zajebavaj me... Mujo: Ma jok znash me ti meni ja sam ti pravi drug mogu da ti kazhem sve, prichaju i da se *ebe sa komshije... Haso: HAHAHAHAHAHAHAHAH ona meni ne daje a shta ostane za komshije Poz i chitamo se kad imam vremena 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BIG S
RAKIJAŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #105 poslato: 23 Jun 2008, 14:31:38 » |
|
Sta je zajednicko Hirosimi, Nagasakiju i Teheranu???
- Za sada nista!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zeks
SOKAROŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #106 poslato: 24 Jun 2008, 18:49:59 » |
|
Stoje na ulici otac i sin ljudozderi i chekaju zrtvu. Naidje neka mrsavica, a sin ce: -Tata da pojedemo ovu! -Ma jok sine mnogo je mrsava, sama kost i koza. Nakon toga naidje jedna debeljuca. -Tata da pojedemo ovu! - Ma gde sine nju, vidis da je mnogo masna, necemo da dobijemo holesterol. Naidje jedna plavusa kao zmaj. -Tata, tata da pojedemo ovu! -Ne sine, nju cemo da vodimo kuci, a mamu cemo da pojedemo.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pikeman
RAKIJAŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #107 poslato: 01 Jul 2008, 14:31:26 » |
|
U gluvo doba noci ulazi pandur u stanicu go kao pištolj. Presretne ga komandir smene i pita šta je bilo, a on pocne da prica: • Bio sam na žurci. I tek u neko doba ustane jedna devojka i kaže "Sad neka se sve ženske skinu". One se stvarno skinu. Onda ona kaže "Sad nek se muški skinu". Gledam ja, svi se skidaju, skinem se i ja. Ona opet kaže "Sad gasi svetlo". Neko ugasi svetlo. Najzad ona kaže "A sad, muški na posao!". I ja došao...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
BOJANK
RAKIJAŠ
Van mreže
|
 |
« Odgovor #108 poslato: 01 Jul 2008, 14:42:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
...nekad žut, nekad siv...
|
|
|
dado p
PELINAŠ
Van mreže
Kristifore crni sine kud se vinu na puchine...
|
 |
« Odgovor #109 poslato: 30 Jul 2008, 01:12:39 » |
|
Došao Mujo sa sela u grad. U kaficu se prikacio nekoj curi i nagovara je da pode s njim: - Kod mene u planini je cist vazduh, mir i tišina! - Da, ali ja sam cula da vi tamo krešete i ovce i koze i krave i guske. - kaže ona. - Jesi luda bona, kakve guske?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
sasi
VINOPIJA
Van mreže
ne zanima me nishta osim ko hoce da ide na pecanje
|
 |
« Odgovor #110 poslato: 03 Oktobar 2008, 19:49:03 » |
|
Sta je to sto je dugo 18 cm sto obozhava svaka zhena ?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|