Sportski ribolov > Pecaroška Birtija

Vrbovaca

(1/6) > >>

dado p:
Mi je tako zovemo,pecurka zute boje raste pocetkom maja na vrbama.Bude dosta velike mi smo nalazili komade po 3-4 kile.
Nacin spremanja-prvo se malo prokuva u slanoj vodi isece tanko i na tanjiracu.Mi smo od nje kuvali paprikas.Od nje same.
Moze da se cuva u zamrzivacu dosta dugo.Moze da se doda i u pasulj.
Da li znate o cemu pricam.Ko nezna a zeleo bi da proba neka se prijavi kod mene.
E da ide dobro uz pivo kad se malo posoli.

D G:
 smiley068

Uvek,

a samo u maju! atx:62

dado p:
DG je stari strucnjak za prezivljavanje u prirodi.Cim pre idemo u lov a Batan ce da  pece.Da nemas mozda koju fotku od te pechurke.
A tek kakve su pohovane mmmmm.

D G:
Nemam brate,

to sam ostavio za NAS. ;e:,3

pikeman:
 ;x:;:2 ;y:,2 ;x:;:2

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju