Sportski ribolov > Štuka

Razlika između muskie i štuke

(1/2) > >>

novii:
Mada kod nas je muskie za sad samo misaona imenica, pecaroše zanima veoma razlika između njega i štuke. Kao i njihov hibrid, tigar štuka. Na netu sam našao malo bolje odrađeno upoređivanje ove dve vrste, pa ću ga sad predstaviti.Mada je verovatno, da će nekom ljubitelju, ako do sad nije već palo na pamet, sigurno pasti da se donese par komada i pusti kod nas.

boby:
Mada je verovatno najveća razlika između njih u tome što maski živi na severnoameričkom kontinentu, mada, moguće je da će biti donešen u Evropu, kao sunčica ili bas.

Mada hibrid deluje zanimljivo za pecanje, bar po nazivu, ono kao išao sam da pecam tigar štuku.

Nemanja:
Moram da se složim sa tobom boby. Stvarno zvuči zanimljivije. Bilo bi stvarno lepo kad bi ova riba stigla i kod nas. Ako neko ikad čuje da u Srbiji ima ove ribe, bio bih i više nego zahvalan kada bi podelio ovde sa nama. Pozdrav

novii:
I tata bi sine, kad se vidi koju veličinu muskie dostigne, svako bi je poželio. Na slikama ispod ima nekoliko mešanac, koji su zbog šare poznatiji kao tigar muskie.Međutim kad se vidi kako je prošla akcija sa donošenjem američkog soma - terpana u Evropu, niko nije optimista. Čak ni basevi ne rastu kao u Severnoj Americi.  Međutim kako su somovi dospeli u Španiju, svašta je moguće.

Nemanja:

--- Citat ---I tata bi sine
--- Kraj citata ---


Hahaha  :)

Ko to tamo peva-'i,tata bi sine'.avi

Što se same ribe tiče izgleda savršeno. Riba mog života  :D
Ne ozbiljno, bez obzira na sve, voleo bih da jednog dana vidim da je neki ribolovac u Srbiji uhvatio ovu ribu. Kaži mi, koliko maksimalno mogu da dostignu, mislim koju težinu ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju