Autor Tema: Crv (worm ) varalice za basa  (Pročitano 6157 puta)

Van mreže novii

  • Administrator
  • Master
  • *
  • Poruke: 747
    • Poljoprivredni forum
Crv (worm ) varalice za basa
« poslato: 09 Novembar 2012, 21:22:53 »
Svakako da se preporučuju u svakom tesktu o ribolovu basa. Međutim malo ima konkretnijih informacija o njima, jer ti koji pišu tekstove, samo prepričavaju ono što se može naći na engleskom o varalicama za basa. Riba bas inače svoj plen napada uglavnom iz zasede, često za to koristi igru senki koje pravi vodeno bilje, često lokvanji.

Kod nas se mogu naći modeli kao što je GULP TURTLEBACK WORM, koje je u pakovanju od deset silikonaca u kesici. Tu su i klasične crvene gliste TRENDEX CRVENA GLISTA.Bass Fishing : How to Bass Fish With Plastic Worms


citat -- Plastic worms should be rigged so that they don't slide up and down, because this can lead to false bites. Learn about using bobber stoppers when rigging plastic worms with help from a professional bass fisherman in this free video on bass fishing with plastic worms.

Na ovom video snimku se vidi da se tu koriste i specifične udice. Iskreno nisam se okušao u ribolovu sa ovim tipom varalica, pa sam pokrenuo temu da vidim imali neko kakvih saveta iz praktičnog ribolova.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Crv (worm ) varalice za basa
« poslato: 09 Novembar 2012, 21:22:53 »