Autor Tema: Da li će zima koja dolazi biti zaista ultra hladna  (Pročitano 10405 puta)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Da li će zima koja dolazi biti zaista ultra hladna
« poslato: 04 Novembar 2012, 14:48:18 »
O temperaturama koje se mogu očekivati ove zime se može svašta čuti i pročitati u poslednje vreme. Svi su stručnjaci i znaju neke cake po kojima mogu da odrade procenu. I naravno te njihove procene su ultra tačne, praktično bez greške.

Meni se čini da će biti prosečna zima bez nekih velikih oscilacija. Za sada je super, vreme je uglavnom lepo mada ujutru bude i mraza dobroga. Mada se to realno može i očekivati ipak je novembar mesec. Videćemo kako će bitu u februaru mesecu.

evo jedne idilične slike, ono kao zimski motiv, da se pripremimo.

dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Da li će zima koja dolazi biti zaista ultra hladna
« poslato: 04 Novembar 2012, 14:48:18 »

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Da li će zima koja dolazi biti zaista ultra hladna
« Odgovor #1 poslato: 04 Novembar 2012, 18:46:51 »
Ne znam za vas ali ja dosta verujem meteorolozima. U blicu ima jedan tekst vezan za predstojecu zimu i pise da ce sneg pasti krajem novembra. Iskreno meni vise odgovara ovakvo vreme. Ne volim kad su vrucine velike.. Ne moze covek nista da zavrsi kako treba.

Evo ovog clanka na blicu da malo opsirnije procitate: http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/288600/Sneg-krajem-novembra

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Odg: Da li će zima koja dolazi biti zaista ultra hladna
« Odgovor #2 poslato: 16 Februar 2013, 13:28:43 »
Mislim da je većina nasela na priču nekog pijanog Rusa. Dosta njih je javljalo i najavljivalo jako hladnu zimu, a sad se ne javljaju.

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum