Autor Tema: Lovački vicevi  (Pročitano 15639 puta)

Van mreže konte29

• Novi član
  • *
Lovački vicevi
« poslato: 10 Jul 2012, 19:11:27 »
Pričaju tri lovca o svojim najboljim ulovima.

1 lovac: Uzmem ja lovačku pušku, stavim dva metka i krenem od kuće. Malo dalje vidim lisicu BAM pogodim. Odma posle nje dva zeca jedan pored drugog BAM BAM ubijem oba. Stavim ja to sve u torbu nastavim dalje. Idem kroz šumu kad ono vuk, nanišanim polako BAM BAM dva puta i ubijem ga. Sa svim ulovom odem kući.

2 lovac:
Krenem ja u ribolov. Dođem do jezera zabacim štapove taman sjeo da zapalim cigar kad ono nešto uhvatilo. Cimnem, povuci neće baš tako lako. U ovo je nešto veće kažem ja sebe. Vučem ja vuče riba uvukla me do pola struka u vodu, srećom majka spremila pola dinamita zapalim ja bacim u jezero kad ono riba velika toliko da joj oko kao šaka. Izvadim ja iz vode i krenem kući.

3 lovac: Uzmem ja automatsku pušku, stavim puni okvir 30 kom a u torbi jos 4 okvira. Krenem ispred kuće vidim dvije krave pasu BAM BAM ubijem obje, krenem dalje kad ono neki čovjek čuva ovce BAM ubijem njega prebacim na rafalno TRAAAAA i pobijem cijelo stado. Krenem dalje kad vidim djevojku i momka BAM BAM ubijem oboje. Idem tako dalje izađem na auto put kad u sustret mi idu dva autobusa, eskurzija djece...

2 lovac
: Nisi valjda

3 lovac:
Smanji ribu inače napravih pokolj.

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Lovački vicevi
« poslato: 10 Jul 2012, 19:11:27 »

Van mreže konte29

• Novi član
  • *
Noge
« Odgovor #1 poslato: 16 Jul 2012, 17:02:25 »
Skupilo se neko društvo u kafani i pričaju o svojim ulovima.
Počinje lovac priču: Krenuo ti ja tako kroz šumi do jednog proplanka tu znaju da prolaze jeleni. Dođem tamo kad vidim jednog kapitalca, repertiram karabin nanišanim BAM padne na licu mjesta. Dođem ja do njega zavežem da ga nosim ali ne može težak previše. Gledam ja šta ću kako ću. Najbolje da ga oderem i ponesem dio mesa kući a ovo ostalo, šta ću. I dignem ti ja noge na jednu granu...
U to ulazi još jedan od lovaca u kafanu pozdravlja sa sa svima i sijeda za sto.
Tada će lovac koji je pričao priču:gdje sam ono sta.
Neko: i digao ti noge.
Lovac: A da, digao joj ja noge pa ta udri koliko mogu a ona ne zna sta je snaslo.

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Lovački vicevi
« Odgovor #2 poslato: 24 Oktobar 2012, 16:33:22 »
hahhahaha, jako ! :D
Evo od mene jedan link sa, meni jednom od najsmešnijih scena domaćeg filma "Mi nismo anđeli"

Mi nismo anđeli 3 - best scene

"Ona mlađa ubi vepra sa osam godina, rukama!"  :D