Informaciona tehnologija > Hardver
Koju TV karticu
novii:
Koji model TV kartice bi ste preporučili. Potrebno je da pored TV kanala ima još i teletekst i radio, i naravno daljinski.
Čuo sam da to ima neke veze sa čipsetom jer ima i nekih loših koji su problematični. Takođe da im cena bude oko 50 eura.
Apatin026:
Hmmmm... ???
Koja TV kartica ?! Mislim da se i samnom slažu dosta ljudi da se kartice dele na softverske i hardverske ! I da su najbolje hardverske, što zbog kvaliteta slike , što do brzine i opterećenja procesora. Inače, ja imam softversku karticu sa Philips 7131 čipom (digitalnim) koji nije loš jer je slika normalna i za kućne potrebe nije loša (30evra) ! I za nju treba najmanje 2.5 Ghz procesor da bi se snimalo u rezoluciji 720*568 koja je najupotrebljivija! Zato proporučujem hardverski čip na TV kartici i ona najjeftinija košta oko 60 evra !
To je skraćen odgovor !
novii:
Da li ta kartica poseduje radio od 30 evra i da li ima daljinski?????????
Apatin026:
Ta moja TV kartica ima i daljinski i radio ugrađen u sebi !
Mada samo retke TV kartice u današnje vreme nemaju podršku za radio i daljinski ! ;D ;D
culy:
--- Citat ---Mislim da se i samnom slažu dosta ljudi da se kartice dele na softverske i hardverske !
--- Kraj citata ---
Ta podela ti se odnosi SAMO na MPEG kodiranje!
Najvazniji ti je cip koja kartica koristi jer ti on vrsi AD konverziju TV singnala
i zato je najvaznije sa kojom preciznoscu to radi!
--- Citat ---I za nju treba najmanje 2.5 Ghz procesor da bi se snimalo u rezoluciji 720*568 koja je najupotrebljivija!
--- Kraj citata ---
Opterecenje procesora zavisi od kodeka koji koristis i koliki je bitrate!
--- Citat ---Inače, ja imam softversku karticu sa Philips 7131 čipom (digitalnim) koji nije loš jer je slika normalna i za kućne potrebe nije loša (30evra) !
--- Kraj citata ---
Za ovu recenicu trebas dobiti oskara ;D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju