Autor Tema: Assassin's Creed III  (Pročitano 4924 puta)

Van mreže Nemanja

  • Član
  • *
  • Poruke: 181
Assassin's Creed III
« poslato: 24 Novembar 2012, 16:43:37 »
Svima onima koji nisu upućeni u svet igrica, želeo bih da predstavim najnoviji nastavak popularne Assassin's Creed igrice.


U pitanju je kao što sam rekao treći nastavak ove igrice.
Od 1032 glasova, koliko je imala ova igrica na IGN.com, osvojila je neverovatnu 9.2 ocenu. Mislim da to dovoljno govori kako o kvalitetu tako i o samoj tematici igrice. Ja sam igrao sve verzije do sada i oduševljen sam. Jedva čekam da kupim i ovaj poslednji nastavak. Postoji na internetu da se skine, ali uvek više volim da imam cd u svojoj kolekciji igrica. Inače ocena samog IGN sajta je 8.5 , ali ipak je bitnija ocena ovih 1032 ljudi koji su igricu proglasili savršenom. Na tom sajtu se može naručiti igrica. Nisam siguran da li mogu uopšte da je pošalju ovamo na Balkan. A i kad bi mogli, teško da bi neko poručio s obzirom na abnormalnu cenu od 119 dolara. Žanr (genre) igrice je Akcija naravno.
Izvolite trejler igrice, da vidite kratak uvod u samu igricu:

Assassin's Creed 3 - E3 Official Trailer [UK]


Složićete se da izgleda neverovatno dobro. Jedva čekam da je nabavim. Isto tako mislim da je dostupna i za druge konzole kao što je Xbox, Wii, PS3. Verovatno je najbolji osećaj igrati na xbox konzoli, ali i na pc nije loše  :P

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Assassin's Creed III
« poslato: 24 Novembar 2012, 16:43:37 »