Generalno o forumu > Obaveštenja

Podešavanje foruma

(1/1)

novii:
Ukoliko želite da sakrijete svoj e-mail od od gostiju koji dolaze na forum obeležite polje koje stoji uz

Hide email address from public?

novii:
Ukoliko vas neka od oblasti foruma neiteresuje, dovoljno je da kliknete na minus koji se nalazi ispred naziva oblasti i teme koje se nalaze u toj oblasti će nestati sa ekrana. Ukoliko poželite da vidite spisk tema za datu oblast dovoljno je da se klikne na strelicu koja stoji ispred oblast foruma. Ovo važi samo za registrovane članove.l

novii:
U poslednje vreme , pre svega zahvaljujuci novim tehnikama spameri uspeju da se probiju i postavljaju reklamne postove. Izvinjavamo se svim korisnicima foruma i ukoliko primetite takav post obavestitie administratore ili moderatore, i to ce se resiti.

novii:
Ukoliko poželite da uklonite baner i statistiku koja se nalazi na vrhu foruma dovoljno je da kliknete na dugme koje je ozna?eno na slici. A kada poželite da se to ponovo vidi dovoljno je ponovo kliknuti na sliku strelice koja je ozna?ena na donjoj slici.

novii:
Sad kada je vraćena baza podataka i sve sređeno, odlučeno je da se promeni grafička tema foruma. Malo je previše blue, ali kada se malo privikne čovek i nije loša.

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju