Autor Tema: Marchi RV - luksuzno na put  (Pročitano 12924 puta)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Marchi RV - luksuzno na put
« poslato: 15 Januar 2012, 20:46:02 »
Marchi Mobile's futuristic luxury Recreational Vehicle

RV je naziv za vozila koja imaju prostor za odmor, montiran na prikolici. Zvuči pomalo asketski, i tako je bilo u početku. Za razliku od kamp prikolica, RV vozila imaju punu autonomiju u kretanju, i lakša su za upravljanje.

Alo sad se pojavilo nešto što je vrhunac luksuza, a to je firma Marchi. Moglo bi se samo reći široko, i za boravak u prirodi sa ovim što nude.

U osnovi deluje uobičajno, mada dizajnom malo odskače od redovnog izgleda. Međutim kad se uđe unutra, može da se vidi šta je i kako napravljeno. A to definitivno ništa nije uobičajno.

Ispod ću postaviti nekoliko sličica da vidite o čemu sam pisao gore, jer kod nas baš i nema govora o ovakvim vozilima.

Sa izvučenim delom, kad se parkira na mesto za boravak

dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Marchi RV - luksuzno na put
« poslato: 15 Januar 2012, 20:46:02 »

Van mreže slinavius

• Novi član
  • *
Odg: Marchi RV - luksuzno na put
« Odgovor #1 poslato: 15 Januar 2012, 21:05:18 »
Veoma raskošno, zanima me samo gde bi se ovako vozilo moglo voziti kod nas.  :D

A ovaj deo na poslednjoj slici je čista budalaština, bar meni tako deluje na prvi pogled. Totalno ne praktično, mislim logično je da vozač preko volana gleda kuda ide, a ovo je nešto zakošeno. I na kraju ne piše koliko jedno ovako vozilo za "kampovanje" košta.

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Marchi RV - luksuzno na put
« Odgovor #2 poslato: 01 Decembar 2012, 14:28:37 »
Verujem da se sedišta pomeraju, tako da je moguće. A i sama slika je sa njihovog oficijalnog sajta, tako da ne vidim razlog zašto bi lagali.
Inače što se samog vozila kompanije Marchi tiče, moram reći da sam impresioniran u svakom pogledu.
Ovo što su stvorili je čista desetka po meni. Jedini problem je to što verovatno košta kao vila na Dedinju  :D
U jednom online časopisu sam našao cenu ovog vozila. Stoji da košta neverovatnih 1.9 miliona eura. Nije ni čudo s obzirom na to šta sve dobijate. Teško da ćemo nekad videti ovakvo vozilo u Srbiji :)

Evo još par slika vezanih za Marchi RV vozilo: