Sportski ribolov > Ostale grabljivice

Pecanje klena ( Leuciscus cephalus )

(1/1)

novii:
Koliko sam primetio, klen ( Leuciscus cephalus ) je prilično popularna riba za pecanje, tamo gde ga ima. Kod nas u Apatinu ga nema, tako da nisam ni malo upoznat sa pecanjem klena.
Nemanja:
Da li bi neko mogao šire da nam objasni sve vezano za ovu ribu. Na slici izgleda jako lepo, ali i ja, kao i novii nisam imao prilike da upecam ovako nešto. Konkretno me zanima, da li neko zna gde se može upecati ovakva riba ? Pozdrav

novii:

--- Citat ---Postovani posetioci, u ovom bloggu zelim da opisem lov klena varalicom na nacin kako to ja radim i na vodama na kojima lovim.Uz obilje slika i objasnjenja opisacu vam moj nacin lova,pribor i varalice kojima lovim i sva interesantna mesta koja mozete prepoznati i na vodama na kojima vi lovite i nesto od mog iskustva i iskoristite.U nadi da ce vam se svideti ovaj blogg prijatano citanje i "BISTRO"
--- Kraj citata ---


Gornji citat je sa bloga lovklenanavaralicu.blogspot.com, gde ima tri teksta o lovu klena varalicama. Inače je taj blog deo malo krupnije akcije koja je pokrenuta 2008 godine, ali na žalost nije potrajala. Mada su tekstovi o lovu klena varalicama napisani pre nekoliko godina, informacije u njima su i sada aktuelne.

Nemanja:
Dosta kratak blog ali koristan poprilično. Hvala na deljenju novii!

Navigacija

[0] Indeks poruka

Idi na punu verziju