Autor Tema: Predlozi!  (Pročitano 65176 puta)

Van mreže pikeman

• Master
  • *
    • Vukovi sa DUNAVA
Odg: Predlozi!
« Odgovor #40 poslato: 26 Novembar 2007, 20:30:37 »
Moj predlog je da se forumi o pčelarenju i terijerima uklone.
Mislim da izazivaju priličnu konfuziju kod novih, potencijalnih članova. Verujem da nigde ne postoji forum gde su zastupljene teme o IT tehnologijama, Terijeri i Pčelarenje zajedno. Pčelari su uglavnom stariji ljudi i ne koriste internet. Postoje već forumi sa takvom tematikom. A da nekoga interesuju valjda bi za ovih godinu i po koliko postoji forum napisali bar jedan post u njima. Ovako kada neko novi stigne na forum brzo ode kada vidi svaštaru tema.
Kada bi ostali IT, Zabava i Ribolov forum bi izgledao ozbiljnije i mislim da bi brže privukao nove članove koji bi se priključili u pisanju a ne samo razgledanju.

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

« Odgovor #40 poslato: 26 Novembar 2007, 20:30:37 »

pegula

• Gost
« Odgovor #41 poslato: 26 Novembar 2007, 20:45:29 »
Slažem se Pajkmanom po pitanju ove dvije teme samo smetaju !A isa Bojanom nebi bilo loše koko tako malo zaštititi ovaj forum nekada je više gostiju nego nas koji smo tu svaki dan !mislim ako im je forum stvarno ZANIMLJIV onda neka se priključe i podjele naše zgode i nezgode biće nam ljepše i ZANIMLJIVIJE !

Van mreže dado p

• Master
  • *
  • Kristifore crni sine kud se vinu na puchine...
« Odgovor #42 poslato: 26 Novembar 2007, 21:13:10 »
Za pčelare i terijere se slažem oni se informišu preko časopisa i slažem se i sa gosn.Bojanom.

Van mreže dado p

• Master
  • *
  • Kristifore crni sine kud se vinu na puchine...
« Odgovor #43 poslato: 26 Novembar 2007, 21:16:30 »
Dosta se skretalo sa tema zato što nismo imali "kafane" uvuđenjem iste dosta se popravilo

Van mreže pikeman

• Master
  • *
    • Vukovi sa DUNAVA
« Odgovor #44 poslato: 26 Novembar 2007, 22:51:46 »
Započeto je sređivanje tema.
Otvoreni su podforumi u "Pribor i oprema", i neke od tema su prebačene tamo. Radi lakšeg snalaženja postoje linkovi koji vode ka premeštenim temama koji će kasnije biti obrisani.

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

« Odgovor #44 poslato: 26 Novembar 2007, 22:51:46 »

SMUDJ-ko

• Gost
« Odgovor #45 poslato: 27 Novembar 2007, 00:07:35 »
Jedno pitanje, da se napravi slijedece na forumu :
- tko se ne registrira i ne uloguje da nemoze kao korisnik nista vidjeti ( ako ste primjetili da ponekada bude vise gostiju nego korisnika )
- malo presloziti, odnosno sve ovo sto smo dosada pisali razvrstati u nekakve podforume ( dosta nepregledno )
Ovo je prijedlog , pa sada Admine...
Slazem se u potpunosti s bokijem,doista je malo kaoticno.
Jer ako otvoris par tema kroz neki par minuta...a korisnika malo vise,pa ti nema sanse da imas pregled nad svim tim...a da nespominjem razdvajanje zejebancije s ozbiljnim,jer negdje se treba energicno regirati tj odgovoriti!!!
Cak ako mogu predloziti nesta sto bi po mom misljenju odvojilo i ustedilo puno vremena...
Da se ubaci na naslovnicu "neki" SHOUTBOX" tako da svi koji se zateknemo u isto vrijeme tu da se moze nabrzinu izmjeniti koja rijec,a ne da se razvlacimo satima i cekamo na odgovaranje pod kojekakvim temama(a najcesce je nevezano za maticni post)
Pustimo teme tj neka se ciljano tj vezano drzimo na njih a neka se u tom shoutbox-u ispuca sve na brzinu tj brzo i jednostavno izmjeni koja rijec(ili zajebancija) medju forumasima.
Nadam se da me netko razumije o cemu ja pricam!!!
Ali u svakom slucaju promjena treba biti posto nije vise ta koncepcija koja treba biti,ima nas sve vise i vise a time se i forum treba prilagoditi da bi ispunio svrhu svega ovoga zbog cega smo tu.

Van mreže pikeman

• Master
  • *
    • Vukovi sa DUNAVA
« Odgovor #46 poslato: 27 Novembar 2007, 00:16:50 »
Ovo za Chatbox nije loše ako je izvodljivo.
Za lakše pregledanje novih postova koristite krug sa devet tačaka ispred teme. Ako su tačkice crvene znači da ima novih postova u tom forumu. Kliknite na krug i videćete u kojim sve temama ima novih postova.

SMUDJ-ko

• Gost
« Odgovor #47 poslato: 27 Novembar 2007, 00:22:24 »
Moj predlog je da se forumi o pčelarenju i terijerima uklone.
Mislim da izazivaju priličnu konfuziju kod novih, potencijalnih članova. Verujem da nigde ne postoji forum gde su zastupljene teme o IT tehnologijama, Terijeri i Pčelarenje zajedno. Pčelari su uglavnom stariji ljudi i ne koriste internet. Postoje već forumi sa takvom tematikom. A da nekoga interesuju valjda bi za ove dve godine koliko postoji forum napisali bar jedan post u njima. Ovako kada neko novi stigne na forum brzo ode kada vidi svaštaru tema.
Kada bi ostali IT, Zabava i Ribolov forum bi izgledao ozbiljnije i mislim da bi brže privukao nove članove koji bi se priključili u pisanju a ne samo razgledanju.
DA...............i ovo je fenomenalna ideja.
Sklonite te "stvari" koje nikog nezanimaju(a i nece) pa ce se stvoriti prostor kojeg cete moci za druge stvari iskoristiti ili ako nista drugo manju ce pomutnju stvarati.
Jednostavno ono sto netreba i nekoristi se...pa po mom misljenju samo je "smece" i samo smeta ONOM sto ljudi trebaju i zele da vide na ovom forumu.
Ljepo ste krenuli sa ovim forumom i nastavite tako!!!
 ;e:,6

Van mreže BIG S

• Master
  • *
« Odgovor #48 poslato: 27 Novembar 2007, 07:31:26 »
Shoutbox , nije probljem, kolko ja znam, inace sve vas podrzavam  ;e:,6

a ako volish shtuju vodim te ja (kad dodjesh)
 na jednu baru do dunava pa da vidish shta je te lepe ribe , trebatje ti VELIKI dzakovi !!!

Van mreže BOJANK

• Master
  • *
« Odgovor #49 poslato: 27 Novembar 2007, 10:51:03 »
I ja bih maknio pcelarenje i terijere, a ako je moguce ubaciti shoutbox !  Citam, doista smo istih misljenja, bit ce nesto od nas  ;e:,6!
...nekad žut, nekad siv...

Van mreže BIG S

• Master
  • *
« Odgovor #50 poslato: 27 Novembar 2007, 11:47:24 »
Ja se vec plasim..............za nas.......... :D :D

a ako volish shtuju vodim te ja (kad dodjesh)
 na jednu baru do dunava pa da vidish shta je te lepe ribe , trebatje ti VELIKI dzakovi !!!

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
« Odgovor #51 poslato: 27 Novembar 2007, 14:39:20 »
Kritike primljene na znanje, sledi razmatranje.  Što se tiče kategorija na forumu postoji opcija za njihovo skupljanje, pa se možete time poslužiti, za prvu ruku.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Van mreže pikeman

• Master
  • *
    • Vukovi sa DUNAVA
« Odgovor #52 poslato: 27 Novembar 2007, 14:42:46 »
Verujem da svi znaju za skupljanje tema. Treba ih skloniti jer kvare koncepciju foruma, stvarno im nije mesto ovde. Vreme je pokazalo da je tako, a forum treba urediti da privuče nove članove što pre. Njihovo uklanjanje bi bio prvi korak ka tome.

Van mreže BOJANK

• Master
  • *
« Odgovor #53 poslato: 27 Novembar 2007, 14:51:06 »
Top 10 tema (po odgovorima) 
 Je li Apatinci ???  356
Pesak ili kamenjar, gde je smudj  184
-Silikonci-  152
Lov štuke ispod leda  123
Gde češće lovite šarana?  123
Birtija je ponovo sa nama!  100
Smuđ i oscilacije vodostaja  94
Riblji paprikaš...  77
Vaš omiljeni vobler za smuđa?  74
Lov smuđa na prirodne mamce  71

Van mreže pikeman

• Master
  • *
    • Vukovi sa DUNAVA
« Odgovor #54 poslato: 27 Novembar 2007, 14:53:16 »
A kod pčelara i terijera ni jedan jedini post kao odgovor na započetu temu.

Van mreže BOJANK

• Master
  • *
« Odgovor #55 poslato: 27 Novembar 2007, 15:05:21 »
Hebene statistike, uh , nikad ih nisam volio !

SMUDJ-ko

• Gost
« Odgovor #56 poslato: 27 Novembar 2007, 21:59:30 »
Da ali to je najbolji i najbrzi pokazatelj da se vidi sta ljudi traze tj vole!!!
Bez puno pametovanja,crno na bijelo,samo pogledajte te brojke tj statistiku i sve je jasno(sta treba ukloniti a sta ostaviti i pojacati).
 ;e:,6 ;x:;6

Van mreže pikeman

• Master
  • *
    • Vukovi sa DUNAVA
« Odgovor #57 poslato: 27 Novembar 2007, 22:17:37 »
To je posao od 30 sekundi, samo da Head Admin odobri akciju i rešeno...

SMUDJ-ko

• Gost
« Odgovor #58 poslato: 27 Novembar 2007, 22:23:25 »
Pa nadam se da ce srediti forum tj ocistiti nepotrebno!!!
Dosad ima svahu pohvalu tj imate je vi za ovo sve...
Pa nece valjda da se bruka  ;) i
 ;j;3n2n1 ;j;3n2n1 ;e:,6

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
« Odgovor #59 poslato: 27 Novembar 2007, 22:44:35 »
Čišćenje foruma od nepotrebnog bi oduzelo dosta vremena, jer sve teme su otišle u offtopick. A brisanje nekim članovima bi moglo zasmetati. Mada će se i to morati uraditi,naravno čim se uhvati vremena.
Za sada sam temu koja se zvala Predlog spojio sa temom koja je bila odmah ispod i zvala se Predlozi!  ???
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja