Autor Tema: Besplatan program za gledanje slika  (Pročitano 8478 puta)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Besplatan program za gledanje slika
« poslato: 26 Novembar 2012, 21:40:07 »
Trebao bi mi jedan besplatan program za gledanje slika, ali samo za to. To znači da otpadaju oni multipraktik programi gde možete gledati slike, slati emailove, koristiti FTP konekciju i ko zna šta još sve. Do sad sam koristio XnView ali je on besplatan za ličnu upotrebu, dok se licenca plaća za korišćenje u firmama.

Kako postoji mogućnost da se pokrene neka firma, sada se interesujem za neki koji bi se mogao koristiti u firmi bez ograničenja.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Besplatan program za gledanje slika
« poslato: 26 Novembar 2012, 21:40:07 »

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Besplatan program za gledanje slika
« Odgovor #1 poslato: 28 Novembar 2012, 17:11:27 »
Po meni je ovaj XnView koji si ti koristio najbolji. Ja ga već godinama imam u kompjuteru, ali moram da priznam da ga dosta slabo koristim.
Ne znam koliko ti košta licenca, ali ti je moj savet da kupiš jer je ipak za firmu. Bolje ti je da koristiš program koji si platio. Da ti sve bude legalno, a i plus ćeš imati bolju podršku od njih.
Ovako ako uzmeš neki besplatan sa neta, teško da ćeš biti zadovoljan. To je barem moje mišljenje. I koja je razlika ako se koristi u firmi a koja kad se koristi radi ličnih potreba ?
Meni ovde pri instalaciji na lap topu ne traži da biram da li hoću za firmu ili za kuću. Pa me to malo buni