Sportski ribolov > Som

Ribolov sa bućkom

(1/2) > >>

novii:
Neznam dali je istina da za lov soma bućkom treba posebna dozvola. Nisam nikada išao a želja mi je da to isprobam. Čitao sam u jednom našem časopisu da su probali da za vreme bućkanja drže uključen sonar i da su se posle 15 minuta već počeli okupljati somovi ispod čamca i da su plivali ispod sve dok se bućkalo. Ali nisu uzimali ponuđen mamac.

pikeman:
Ranije je trebala, ne znam da li je još uvek tako.

dado p:
Treba posebna dozvola koja kosta 30 000din.Prvi put kad sam isao imao sam 3 poteza i uvatio jednog.Napravio sam bucku ali mi slabo ide lupanje brzo se iznerviram kad vidim da me neide zato uvek vodim nekog ko zna.

BOJANK:
Kad se sjetim prvog buckanja, ludilo...camac pun vode, mokar ko mis, 1000 puta udario po vodi, a niti jedan pravilan udarac  ::)

BOJANK:
Dok mi nije jedan stariji kolega pokazao bilo je mokro do jaja  ::) al malo po malo sad vec ide nekako i moram priznat da nisam neki ljuti zaljubljenik u bucku vec onako nekad me zvizne da idem buckat pa hajde udri po vodi ! Imao sam do sada 3-4 somica al nista vece od 6kg ! Nisam dovoljno uporan, a upornost je "kljuc" uspjeha u svemu !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju