Boravak u prirodi > Terenska vozila

ATV 4x4 u Srbiji

<< < (2/2)

novii:
ATV vozila možeš naći na više sajtova u ponudi, polovne.

moto-berza.com

kupiauto.com

Cene su raznolike od 1 000 eura, pa do 8 000 eura.

Nemanja:
 :o
Nisam znao da su ovako niske cene za ova vozila. Uvek sam mislio da ne može da se nađe polovno ATV vozilo ispod 2000 eura. Ni sam ne znam zašto sam tako mislio  :)
U svakom slučaju, veoma prijatno iznenađenje. Evo baš sad vidim na kupiauto.com da ima i od 500 eura. To mu dođe kao cena za skutere.. Stvarno povoljno!

novii:
Da, ali je tu bitna i cena održavanja, pitanje je kako je zgodno nabaviti rezervne delove, kojiko košta servisiranje redovno i na kraju tročkovi registracije vozila.

 Ta jefnijia vozila su možda jeftinija jer nema delova za nabavku za te modele. I posebno na snagu agregata obratitit pažnju, da ne bi posle bilo nekih komplikacija.

Nemanja:
Tu si u pravu.
Videću ovih dana da posetim neki salon i vidim kakve su im cene. Ako negde u Srbiji ima servisa za neko ATV vozilo onda je to olakšavajuća okolnost. Kada se neki deo naručuje iz inostranstva, onda je cena duplo skuplja. Zbog toga se u potpunosti slažem sa tobom da je servis jako bitna stavka na koju treba da se obrati pažnja kada planiramo kupovinu jednog ovakvog terenca.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju