Autor Tema: Koje vozilo bi ste mi preporučili ?  (Pročitano 4354 puta)

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Koje vozilo bi ste mi preporučili ?
« poslato: 07 Septembar 2012, 15:29:06 »
Zdravo svima. Ovako, imam budžet od 2.500 eura za kupovinu jednog vozila baš za lov. Koje vozilo bi ste mi preporučili da bude što bolje za puteve bez asfalta (ali molim vas obratite pažnju na moj budžet  :) ). Hvala svima unapred!

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Koje vozilo bi ste mi preporučili ?
« poslato: 07 Septembar 2012, 15:29:06 »

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Odg: Koje vozilo bi ste mi preporučili ?
« Odgovor #1 poslato: 07 Septembar 2012, 21:29:07 »
Pa možda bi prvi izbor bio Lada Niva sa ugrađenim gasom. Ali to sve zavisi od terena gde loviš, a sigurno je da bi taj auto koristio iza neke druge aktivnosti, pored lova.

Mada nije najbolji izbor, Lada Niva je izborila se za popularnost odnosom cena - kvalitet, a kod nas je cena veoma bitna. A kad je u pitanju težina terena gde može da prođe, većina automobila može da joj zavidi. Jedna od većih mana joj je to što je veliki potrošač, pa je ugradnja plina praktično neophodna.

Fiat Panda je imala neke modele koji su imali pogon na sva 4 točka, tako da se i o njoj treba raspitati. U Frakfurtu 2011 godine je za 2013 godinu najavljena prodaja novog modela Pande sa pogonom na sva četri točka.

Da bi se ilustrovalo malo oko Fiatovog modela evo snimak upoređivanja sa Range Roverom

Fiat Panda 4x4 VS Range Rover

Fiat Panda 4x4 VS Range Rover Teil 1/2

dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Koje vozilo bi ste mi preporučili ?
« Odgovor #2 poslato: 08 Septembar 2012, 14:27:41 »
Zanimljivo. Mislim da ću za sada pokušati da uštedim još novca za neko bolje vozilo, jer će mi to vozilo služiti mnogo. Ovo za fiata stvarno nisam znao, i baš sam se oduševio dok sam gledao ovaj video. Nikada ni pomislio nisam da fiat ima tako dobro vozilo za ovakve puteve. Što se Lade tiče tu si isto u pravu. Ugradnja plina bi bila neophodna za takvo vozilo. Baš sam se informisao malo više i stvarno bi se bez plina bi se teško finansijski održavao jedan takav auto.  U svakom slučaju hvala na odgovoru. Ja ću se još raspitati oko ove teme, jer složićete se, ne kupuje se auto svaki dan  :)
Sve najbolje!