Autor Tema: Kupovina polovnog ATV vozila  (Pročitano 5614 puta)

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
Kupovina polovnog ATV vozila
« poslato: 04 Jul 2012, 12:47:16 »
Realno za većinu stanovništva, cene novih ATV vozila su previsoke. Tada preostaje kao logičan izbor kupovina polovnog ATV vozila.

Malo ima informacija na šta obratiti pažnju prilikom nabavke polovnog ATV vozila, a kada se pogleda ipak cena za njih i polovne je visoka. Pa treba otvoriti  dobro oči. Ako imate nekog iskustva napišite nam ovde, bilo dobrog ili lošeg.

Ima strana ATV kluba, gde se može dobiti upotrebljivih informacija.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Kupovina polovnog ATV vozila
« poslato: 04 Jul 2012, 12:47:16 »

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
Odg: Kupovina polovnog ATV vozila
« Odgovor #1 poslato: 30 Septembar 2012, 14:01:25 »
Da li možda postoji neki naš sajt za kupovinu ovakvih polovnih vozila ?

Van mreže novii

• Administrator
  • Master
  • *
    • Poljoprivredni forum
« Odgovor #2 poslato: 12 Oktobar 2012, 20:24:29 »
U međuvremenu sam saznao da postoji razlika između ATV i QVAD vozila. QVAD ima pogon samo na zadnje točkove, dok ATV vozilo ima pogon na sva četri točka.

I još nešto kod registracije bitno, jeste da agregat treba da bude ispod 15kW, ukoliko je u papirima zaveden kao veći mora da se registruje kao auto. Ovo nije vezano za kubikažu, koja se drugačije posmatra kod ovih vozila.
dozvolite nam pristup informacijama i slobodu odlučivanja

Van mreže Nemanja

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: 13 Oktobar 2012, 22:45:15 »
Da, da. Postoji ta razlika između ATV i QVAD vozila. Da ne napominjem uopšte činjenicu da su ATV vozila, po meni, mnogo bolja, pre svega zbog tog pogona na četiri točka.
Inače što se prodaje polovnjaka tiče, ja sam na netu uspeo da nađem nekakav ATV klub gde ljudi postavljaju oglase za prodaju polovnih vozila. Mogu da kažem da su i polovnjaci poprilično skupi. Barem za moj džep  :)