Zanimljiv forum - boravak u prirodi

Boravak u prirodi => Terenska vozila => Temu započeo: novii 04 Jul 2012, 12:47:16

Naslov: Kupovina polovnog ATV vozila
Poruka od: novii 04 Jul 2012, 12:47:16
Realno za većinu stanovništva, cene novih ATV vozila su previsoke. Tada preostaje kao logičan izbor kupovina polovnog ATV vozila.

Malo ima informacija na šta obratiti pažnju prilikom nabavke polovnog ATV vozila, a kada se pogleda ipak cena za njih i polovne je visoka. Pa treba otvoriti  dobro oči. Ako imate nekog iskustva napišite nam ovde, bilo dobrog ili lošeg.

Ima strana ATV kluba (http://atvklub.com/forum/oglasi/), gde se može dobiti upotrebljivih informacija.
Naslov: Odg: Kupovina polovnog ATV vozila
Poruka od: Nemanja 30 Septembar 2012, 14:01:25
Da li možda postoji neki naš sajt za kupovinu ovakvih polovnih vozila ?

Naslov: Odg: Kupovina polovnog ATV vozila
Poruka od: novii 12 Oktobar 2012, 20:24:29
U međuvremenu sam saznao da postoji razlika između ATV i QVAD vozila. QVAD ima pogon samo na zadnje točkove, dok ATV vozilo ima pogon na sva četri točka.

I još nešto kod registracije bitno, jeste da agregat treba da bude ispod 15kW, ukoliko je u papirima zaveden kao veći mora da se registruje kao auto. Ovo nije vezano za kubikažu, koja se drugačije posmatra kod ovih vozila.
Naslov: Odg: Kupovina polovnog ATV vozila
Poruka od: Nemanja 13 Oktobar 2012, 22:45:15
Da, da. Postoji ta razlika između ATV i QVAD vozila. Da ne napominjem uopšte činjenicu da su ATV vozila, po meni, mnogo bolja, pre svega zbog tog pogona na četiri točka.
Inače što se prodaje polovnjaka tiče, ja sam na netu uspeo da nađem nekakav ATV klub gde ljudi postavljaju oglase za prodaju polovnih vozila. Mogu da kažem da su i polovnjaci poprilično skupi. Barem za moj džep  :)