Marketing

12. 08. 14

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Najbolji način za promociju svojih proizvoda ili usluga jeste da se ponude na mestu gde se okupljaju potencijalni kupci. Ukoliko želite da predstavite svoju ponudu ribolovcima, lovcima i uopšte ljubiteljima prirode, zanimljiv.org je pravo mesto za to.

Ovaj sajt beleži konstatan rast poseta, tako da ako vas zanimaju statistički podaci javite nam i poslaćemo najnovije informacije. Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili predloga javite nam se preko kontakt strane i rado ćemo odgovoriti na njih.

Uredništo sajta se trudi da redovno unosi interesantne informacije koji su zasnovane na iskustvima da bi svojim posetiocima obezbedilo kvalitetan sadržaj. To se na duži rok pokazalo kao najbolji način za stvaranje mesta gde posetioci vole da dolaze. Svakako da je u planu da nastavimo sa takim razvojem ovoga sajta.

Reklame za ljubitelje boravka u prirodi

Za sad su na zanimljivom sajtu predviđene dve opcije za reklamiranje. Prva je postavljanjem banera iznad glavnog menija sa desne strane, druga opcija je objavljivanjem PR tekstova na sajtu.

Pozicija za reklamiranje

U prirodi postoji veliki broj aktivnosti koje ljudi mogu raditi kao hobi. Mi se trudimo da predstavimo interesantne stvari u tekstovima koje objavljujemo, a to je dobro mesto da se vi predstavite sa vašom ponudom.

Ukoliko imate bilo kakvih dodatnih pitanja javite nam se preko kontakt strane.

Pozicija banera na zanimljivom sajtu

Reklamne kampanje banerima se organizuju na mesečnom nivou, a dimenzije banera su 300 x 250px. Predviđeni su formati gif, jpg i png sa tim da veličina ne može biti veća od 200 kb.

  • Cena za mesec dana zakupa pozicije jeste 5 000 dinara.

pozicije banera

Objavljivanje PR tekstova

U sklopu PR teksta može da se nalaze dva linka ka nekom vašem sadržaju. Tekst treba da bude unikatan i bez agresivnog navođenja posetilaca da klinu na link. Uz tekst je potrebno dostaviti slike koje nisu zaštićene autorskim pravima, a možemo i mi odabrati neke ukoliko vi ne posedujete odgovarajuće slike.

Pored toga što teksovi služe za PR, zahvaljujući linku mogu da posluže za SEO i poboljšanja pozicija sajta  na koji vode.

Kada se objavi neki PR tekst on će biti promovisan na početnoj strani sajta mesec dana, a na sajtu ostaje trajno.

  • Cena za objavljivanje jednog PR članka jeste 10 000 dinara.

Uredništo zanimljiv.com sajta zadržava pravo da odbije reklamnu kampanju banerima ili PR tekstovima ukoliko proceni da takva kampanja umanjuje reputaciju samog sajta. Plaćanje se vrši avansno.

 

Nije dozvoljeno preuzimanje tekstova sa zanimljiv.org bez pismenog odobrenja. Sva prava na tekstove su zadržana. © Tri zvezde
Kontakt | MarketingMapa sajta | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Pecanje kao odmor za živce