Zanimljivi linkovi

12. 01. 20
posted by: Vejin Nikola
Datum poslednje izmene 07 januar 2016

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Zanimljivi linkovi

 

Deo zanimljivog sajta koji sadrži linkove do kvalitetnih sajtova. Sajtovi koje predstavljamo na ovoj stranici su uglavnom vezani za lov i ribolov, mada je u planu dodavanje i sajtova koji se bave uopšteno boravkom u prirodi. Cilj nam je da na jednom mestu objedinimo što je moguće veći broj linkova, jer na taj način će se lakše dolaziti do informacija.

Boravak u prirodi
 

      Vukovi sa Dunava 

Forum o reci Dunav i ribolovu. Ako ne znate odgovor na neko pitanje u vezi ribolova proverite da li odgovor postoji na Vukovima sa Dunava.

varalicar      Varaličar.com

Portal  sa tematikom ribolova, to je nakraći opis sajta varaličar. Odlikuje se velikim i raznolikim sadržajem o sportskom ribolovu, a ima i forum u svom sklopu.

Mušičar    Mušičar

Mušičarski community. Namera i osnovna ideja sajta je popularisanje mušičarenja kao spota, kao hobija, kao strasti i naravno, opsesije i stila života.

  Lovci Srbije  lovcisrbije.com

Lovci Srbije je internet portal namenjen lovcima, kinolozima i svim ljubiteljima prirode i lova iz Srbije i okoline.

PV TV    pv-tv.tv

PV TV je sajt koji je nastao kao produžetak televiziskog kanala, i najkraće rečeno je super. Svaka preporuka.

Ulovi trofej emisija o ribolovu    ulovitrofej.com

Ulovi trofej je emisija o ribolovu koja se emituje duže od 10 godina, a za to vreme je ekipa koja radi na njoj obišla mnoge terene i to lepo zabeležila.

Portal Srbija lov www.srbijalov.com

Srbija lov - zajedničko interesovanje, mnoštvo ilustrovanih i korisnih informacija, mišljenja i diskusije članova mogu nas samo učiniti boljim lovcima i zaljubljenicima u prirodu.

Časopis ribolov www.listribolov.co.rs

List Ribolov jeste prateći sajt za časopis Ribolov koji izlazi svakog dugog petka. Pored tekstova iz novina, na sajtu se nalazi još interesantnih stvari.

 

 

 

 

Nije dozvoljeno preuzimanje tekstova sa zanimljiv.org bez pismenog odobrenja. Sva prava na tekstove su zadržana. © Tri zvezde
 
Kontakt| Marketing | O nama | Mapa sajta | Uslovi korišćenja | Politika privatnosti | Pecanje kao odmor za živce