Zanimljivi linkovi

 

Deo zanimljivog sajta koji sadrži linkove do kvalitetnih sajtova. Sajtovi koje predstavljamo na ovoj stranici su uglavnom vezani za lov i ribolov, mada je u planu dodavanje i sajtova koji se bave uopšteno boravkom u prirodi. Cilj nam je da na jednom mestu objedinimo što je moguće veći broj linkova, jer na taj način će se lakše dolaziti do informacija.

Boravak u prirodi
 

      Vukovi sa Dunava 

Forum o reci Dunav i ribolovu. Ako ne znate odgovor na neko pitanje u vezi ribolova proverite da li odgovor postoji na Vukovima sa Dunava.

varalicar      Varaličar.com

Portal  sa tematikom ribolova, to je nakraći opis sajta varaličar. Odlikuje se velikim i raznolikim sadržajem o sportskom ribolovu, a ima i forum u svom sklopu.

Mušičar    Mušičar

Mušičarski community. Namera i osnovna ideja sajta je popularisanje mušičarenja kao spota, kao hobija, kao strasti i naravno, opsesije i stila života.

Portal Srbija lov www.srbijalov.com

Srbija lov - zajedničko interesovanje, mnoštvo ilustrovanih i korisnih informacija, mišljenja i diskusije članova mogu nas samo učiniti boljim lovcima i zaljubljenicima u prirodu.

Časopis ribolov www.listribolov.co.rs

List Ribolov jeste prateći sajt za časopis Ribolov koji izlazi svakog dugog petka. Pored tekstova iz novina, na sajtu se nalazi još interesantnih stvari.

 

Sportski ribolov, lov i sve aktivnosti u prirodi